Τον Χορτιάτη επέλεξα ως αφετηρία ενός κύκλου διαλόγου με τον πολίτη και την κοινωνία, στον αγώνα μου ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.

Επιλογή όχι τυχαία, μιας και ο Χορτιάτης αποτελεί για μένα και για την προοδευτική παράταξη, τον τόπο του Ιερού Θυσιαστηρίου της Κεντρικής Μακεδονίας στον αγώνα του Ελληνισμού κατά της Γερμανικής κατοχής.

Έτσι την περασμένη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, συναντήθηκα με φίλους και συντρόφους, παρουσίασα την υποψηφιότητά μου, συζητήσαμε για τοπικά ζητήματα αλλά και για ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας που μας απασχολούν όλους, τα καθημερινά προβλήματα διαβίωσης που προκύπτουν από τον τρόπο που η σημερινή κυβέρνηση επιλέγει να ασκήσει την εξουσία, το ρόλο του βουλευτή και τις συνεχείς διεκδικήσεις του στην αναζήτηση λύσεων, τις προτάσεις της προοδευτικής παράταξης με στοχευμένα μέτρα για την ανακούφιση της καθημερινότητας αλλά και των σημαντικών προβλημάτων που προέκυψαν από την αναποτελεσματική διακυβέρνηση των τελευταίων ετών.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνο παράταξη που φέρνει την κοινωνία στο προσκήνιο και μαζί χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα.

Ήταν τιμή για μένα η παρουσία τόσο πολλών φίλων και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Shopping Basket