Στο κεντρικό δελτίο του ATLAS TV είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Στάυρο Οραήλογλου.  Αναφέρθηκα στα προβλήματα της περιοχής καθώς και στις προτεραιότητές μου για τον τόπο μας.
«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκάθαρη θέση: εμείς δεν στηρίζουμε τους λίγους, εμείς στηρίζουμε τους πολλούς.»
Στην εκπομπή «Για την πολιτική» του δημοσιογράφου Κώστα Πορτοκάλη φιλοξενήθηκα χτες (5/4/23) και είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Άγγελο Γαβρή και την εκπομπή του “Flash Pass” είχα σήμερα το πρωί (13/3/2023) στο ραδιόφωνο του Flash 99.4.
Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γιάννη Μαγκριώτη και την εκπομπή του “Μας αφορα” είχα στον Flash 99,4. 
Με γνώση και εμπειρία, προχωράμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ, για τη Β΄ Θεσσαλονίκης, τον τόπο μας, που μπορεί και αξίζει περισσότερα! Πάντα κοντά στον πολίτη, πάντα με την κοινωνία στο προσκήνιο!
Με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο, Γιάννη Χαβιανίδη και συνυποψήφιους βουλευτές βρέθηκα στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» του Europe1.
Μια ουσιαστική και ενδιαφέρουσα συζήτηση είχα το βράδυ της Δευτέρας (13/3/23) με τους «Απέναντι» Χρήστο Τσαλικίδη & Σταύρο Οραήογλου στο στούντιο του Atlas TV.
Στην σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, βρέθηκα στο στούντιο της Δίον τηλεόρασης στην εκπομπή «Για την Πολιτική» με τον Κώστα Πορτοκάλη.

Μία ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση είχα με τον δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη στην εκπομπή «Για την πολιτική» στη Δίον τηλεόραση.

Συζητήσαμε θέματα επικαιρότητας, με την Βασιλική Πολιτου στον flash 99,4.
❗️Ακρίβεια
❗️Yποκλοπές
❗️Δημοκρατικές διαδικασίες

Συνέντευξη στον Γιώργο Αρίστογλου, στην εκπομπή “Πολιτική Στόχευση” του Ράδιο Έναντι.